Gepland Preventief en Reactief Onderhoud


Bewijs van Werk

Voeg foto's met tijd en datumstempels toe op digitale formulieren als bewijs dat het werk is voltooid.


Werk Offline

Offline werken om problemen, defecten en andere bevindingen aan de tekeningen te koppelen om direct vast te leggen waar en wanneer je ze vindt en om ze gemakkelijk te vinden door het onderhoudsteam.


Aanpasbare workflows

Bespaar tijd met automatische notificaties aan relevante partijen van problemen en acties die vereist zijn voor jouw eigen workflow.Probeer het zelf

OEM Handleidingen, As-Built Tekeningen & Garantie Documentatie Registratie


Eén bron van waarheid

Upload documentatie die nuttig is voor het onderhoudsteam naar de documentenopslag om een enkele bron van waarheid te behouden.


Locatie Index

Scan RFID- of QR-codes om documenten te bekijken die zijn gekoppeld aan de locatie en filter om alleen de relevante informatie van jouw locatie op jouw mobiele apparaat weer te geven.


Delen Documentatie

Werk jouw projecten bij met inzichten en gegevens over hoe de faciliteit moet worden onderhouden en creëer een zeer visueel model dat jouw medewerkers helpt de faciliteit te onderhouden en toegang te krijgen tot de informatie die zij nodig hebben.


Onderhoudsactiviteiten Verbeteren

Upload nieuwe documenten naar het register of voeg nieuwe tekeningen / schema's toe die zijn gekoppeld aan QR-codes om te helpen bij onderhoud.


Copyright © 2018 SnagR Ltd | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Beschikbaar op iOS en Android.