Bedrijfsgeschiedenis

2008

Oprichting SnagR

Als architect was Graham Henderson, de oprichter en CEO van SnagR, gefrustreerd om stapels papier met essentiële gereedschappen naar bouwplaatsen te moeten dragen. Het was niet alleen onhandig om de bevindingen van de tekening ter plaatse te plotten, maar hij vond het ook martelend om verschillende onderaannemers na inspectie op de hoogte te stellen van elk defect. Toen de digitale technologie steeg en er krachtige handapparatuur beschikbaar was, zag de heer Henderson de mogelijkheid om de manier waarop de bouwsector werkte radicaal te veranderen. Hij was ook getraind in computerprogrammering en strekte de grenzen van de technologie uit om een ​​voorlopige mobiele applicatie te ontwikkelen om zijn werkefficiëntie te verbeteren, die de aandacht trok van zijn tegenhangers in de bouw en verder het conceptuele prototype van SnagR werd. SnagR werd officieel opgericht op 1 oktober 2008, met het eerste project gelanceerd met Kier Moss voor Sidney Stringer Academy in Coventry, Verenigd Koninkrijk. Sindsdien is SnagR uitgegroeid van een enige programmeur tot een heel ontwikkelteam, van één project tot meer dan 5.000 projecten wereldwijd, van het Verenigd Koninkrijk tot het opzetten van internationale kantoren over continenten. Met de overtuiging dat elk project uniek is, is SnagR ontworpen om in hoge mate aanpasbaar te zijn. Afgezien van constructie en infrastructuur, heeft deze generieke software in de loop der jaren ook industrieën aangetrokken zoals facility management, productie en scheepsbouw.

Going International

Naarmate de software ouder werd, ging SnagR verder met het Britse Department for International Trade (voorheen UK Trade & Investment (UKTI)), met de visie om nieuwe technologie te brengen waar dat nodig is. Na het succes van de projecten in het VK te hebben gezien, toonden klanten van over de hele wereld interesse in SnagR. Het eerste project overzee begon in 2010 met Gammon Construction voor het bouwproject van het overheidsgebouw in Tamar, Hongkong. De wereldwijde aanwezigheid van SnagR groeit snel. Op dit moment hebben we meer dan 5.000 projecten in 50 landen afgehandeld.

Vestiging van internationale kantoren

De kantoren in Hong Kong en Nederland zijn in 2013 geopend, gevolgd door Brazilië (samenwerking met Indata) in 2014, Dubai, Zuid-Afrika (partner met VDB Dynamics) en Maleisië (partner met Asia Headlands) in 2015. Het nieuwste kantoor is begin 2017 opgezet in Singapore. Internationale kantoren maken wereldwijde ondersteuning efficiënter en meer gelokaliseerde diensten die voldoen aan de taal van klanten en wettelijke vereisten kunnen worden aangeboden. Onze client excellence-specialisten zijn branche-experts in de regio. Grondige kennis van de unieke use cases van onze klanten is essentieel voor het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen voor elke onderneming en elk project.

SnagR-versie 4.0

SnagR is gespecialiseerd in gegevensregistratie, voortgangsrapportage en prestatieanalyse. Door de huidige processen te stroomlijnen, hoeft u zich geen vervelende taken op te dringen en kunt u zich concentreren op belangrijk werk in het veld. Met onze unieke geautomatiseerde KPI-dashboards kunnen bedrijfsbrede gegevens realtime worden samengevat en geanalyseerd. We verbeteren onze software eindeloos om de beste bedrijfsoplossingen te bieden. We werken momenteel aan SnagR versie 5.0 met de nieuwste technologie. Blijf kijken!

Copyright © 2018 SnagR Ltd | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Beschikbaar op iOS en Android.