Ga Papierloos


Echte Mobiliteit

Krijg on-site toegang tot jouw formulieren en vergunningen, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Vul ze in terwijl je inspecteert en in het veld werkt en heb nooit onnodig gegevensinvoer op kantoor.


Bespaar Print Kosten

Print-outs vervangen door digitale tekeningen, formulieren, checklists, etc. Je hoeft niet eens meer te 'printen en op te slaan' - alle gegevens op de beveiligde cloud van SnagR op te slaan en op te halen.


Volledig Flexibel


Op Maat Formulieren

Digitaliseer jouw bestaande formulieren en verzamel tekst, datums, handtekeningen, foto's, enz. met de mobiele en / of webapps van SnagR.


Automatiseer Workflows

Workflows zijn ingebouwd in de formulieren en zorgen ervoor dat de procedures worden gevolgd. We kunnen instantmeldingen automatisch naar relevante teams sturen om doorlooptijd verloren in handmatige communicatie te elimineren.


Real-time Data


Synchronisatie met één tik

Wat je hebt opgenomen in de mobiele SnagR-app, wordt met één tik gesynchroniseerd en is toegankelijk op alle platforms en geautoriseerde gebruikers overal ter wereld.


Data Visualisatie

Houd eenvoudig de voortgang bij en bewaak jouw Key Performance Index (KPI) met real-time gegevens. Deze dashboards zijn volledig aanpasbaar en interactief om jouw specifieke zakelijke vragen te beantwoorden.


Lees meer

Copyright © 2018 SnagR Ltd | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Beschikbaar op iOS en Android.